Ca republicanii nu sunt deloc populari printre a€žgreii" din cetatea filmului, ne-am convins inca o data zilele trecute cand a€žmogulul" Steven Spielberg si-a anuntat public sustinerea pentru candidatura fostei a€žFirst
Ca republicanii nu sunt deloc populari printre a€žgreii" din cetatea filmului, ne-am convins inca o data zilele trecute cand a€žmogulul" Steven Spielberg si-a anuntat public sustinerea pentru candidatura fostei a€žFirst Lady", Hillary Clinton, la cea mai inalta functie in Statele Unite ale Americii. Dupa ce initial a parut ca il va sprijini pe Barack Obama, senatorul de culoare din Illinois, Spielberg s-a razgandit, relateaza AFP citata de Rompres.  a€žAm avut nevoie de timp pentru a ma familiariza cu impresionanta paleta de candidati democrati, dar acum sunt convins ca Hillary Clinton este cea mai apta sa ne conduca. Hillary este un lider solid, respectat pretutindeni in lume. In calitate de presedinte, va sti sa tina unita America, sa ne restabileasca prestigiul stirbit peste hotare si sa ne asigure protectia, aici, acasa", a declarat a€žMr. Jurassic" pentru site-ul de campanie al celei in cauza. Presa de peste ocean noteaza ca Hollywood-ul, in mod traditional un fief al democratilor, l-a sustinut in trecut si pe fostul Nr. 1 de la Casa Alba, Bill Clinton, fapt ce nu ii garanteaza insa sotiei sale sprijinul neconditionat al starurilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.