Ajunsa la venerabila varsta de 103 ani, Maria Rusu din comuna Dulcesti (Roman), a primit cadou din partea primarelui localitatii un...cavou. Accesul de generozitate al alesului s-a datorat faptului ca decana de varsta a Dulcestiului s-a prezentat in
Ajunsa la venerabila varsta de 103 ani, Maria Rusu din comuna Dulcesti (Roman), a primit cadou din partea primarelui localitatii un...cavou. Accesul de generozitate al alesului s-a datorat faptului ca decana de varsta a Dulcestiului s-a prezentat in fata urnelor pe data de 19 mai a.c. Drept rasplata, primarul Constantin Foltea (impreuna cu alti reprezentanti ai PD), i-a oferit Mariei o cupa, o diploma de excelenta a€žpentru civism deosebit", o cutie cu bomboane si, bineinteles, cavoul, pe a carui piatra de temelie va fi inscriptionat mesajul de iubire si amintire vesnica a€žPartidul Democrat si Primaria Dulcesti".  a€žDaca vom constata ca doamna Rusu este cel mai varstnic votant al Romaniei care a participat la referendum, ii voi propune domnului presedinte Traian Basescu sa o felicite si el, intr-un cadru festiv", a declarat deputatul Marius Rogin, relateaza Rompres. Nu ne ramane decat sa ii uram sanatate si viata lunga Mariei Rusu, si sa speram ca a€ždarul" se va dovedi nefolositor, lunga vreme de acum inainte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.