SPITALUL DE URGENTA ELIAS. Prioritate zero la rezervele de sange! Cardiologie, chirurgie generala si laparoscopica, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie, maternitate, ginecologie-obstetrica, medicina interna, neurologie, neurochir
  SPITALUL DE URGENTA ELIAS. Prioritate zero la rezervele de sange! Cardiologie, chirurgie generala si laparoscopica, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie, maternitate, ginecologie-obstetrica, medicina interna, neurologie, neurochirurgie, nou-nascuti, ortopedie, analize, tomograf, RMN, terapie intensiva, recuperare medicala, radioterapie, anatomie patologica, explorari functionale, ORL, pediatrie... etc.

Asta e ce vezi cand cauti informatii despre acest stabiliment. Ce nu vezi scris e ceea ce stie toata lumea, si anume ca acest spital de urgenta e numai pentru cei care sunt mai egali decat toti ceilalti la un loc, fiind rezervat exclusive potentatilor zilei, cozilor de topor, adevaratelor vedete autohtone, adica politicienilor si altor neamuri proaste, dar influente. Aici ajung cu prioritate rezervele de sange si, chiar daca nu sunt eu cine stie ce jurnalist, poate ca voi, colegii mei cu diplome, faceti o ancheta legata de informatia asta. Superba interpretare a juramantului hypocratic, altfel. Felicitari, inca o data, sincere felicitari medicinei romanesti, ce se remarca mai nou prin diagnostice puse gresit, in urma carora oamenii ajung sa moara - vezi Ralu Filip - , sau prin scandalul plagierilor grosolane, cand cu un copy-paste ajungi profesor doctor...

Bani sa ai pentru spaga lor cea de toate zilele si pentru acces la tratament in strainatate, precum intaii accidentati ai patriei, Basescu si Tariceanu, pentru ca altfel mori cu zile in bratele medicinei romanesti, al carei simbol a ajuns sa fie inlocuit, pe buna dreptate, de coasa frumoasei la care ajungi sa te rogi pentru alinare atunci cand nu mai poti indura suferinta si umilintele de tot felul, pentru care mai si platesti.

Politia accidenteaza oameni pe trecerea de pietoni si mai apoi se acopera cu ordine de misiune, insa nu am vazut si nu stiu de vreun ordin de-al celui care vrea militienii inapoi, Cristian David pe numele lui, care sa-i alinieze la centrele de recoltare a sangelui pe "smecherii" astia in uniforma. Armata, nu! Jandarmeria, nu! Bine ca va imbracam, va incaltam si va bagam in buzunare salarii sa crapati in voi pana nu mai puteti, pentru a ne privi mai apoi superiori, cu matele pline. Bai, capete de creta, asta nu tine cumva de siguranta nationala!!!

Despre biserica numai de bine, intrucat onor institutia a refuzat si refuza cu o indaratnicie imbecila implicarea in orice campanie sociala care nu are legatura cu propria preamarire si imbuibare. Asa cum a permis o campanie electorala intre zidurile ei, ar putea acest "Doamne Doamne SRL" sa se implice si in salvarea copiilor imbolnaviti cu SIDA de acest sistem sanitar criminal sau in campaniile ce atrag atentia asupra batranilor sau
sa faca un spital sau...

Popo! Ba! Cutia milei nu trebuie folosita numai pentru viloaiele voastre sau pentru supermasinile ce va poarta catre Rai! Nu e nevoie de o tampenie asa cum este Catedrala Mantuirii Neamului. Nu am gresit atat de mult nimanui! E nevoie de oameni vii care sa fie mantuiti odata si-odata, iar daca toate aceste practici "ortodoxe" ale bisericii continua tare, ma tem ca in curand nu va mai exista nici un neam care sa fie "mantuit".
Exista un formular absolut imbecil, in care se stipuleaza ca cei cu parteneri sexuali multipli sunt opriti de la donare, intrucat apartin unui grup cu risc mare de contaminare. Asta inseamna deci ca prostituatele nu au voie sa doneze sange. Propun ca legea donarii sa faca o exceptie de la aceasta regula, in ceea ce ii priveste pe parlamentari. Poate ca aflam despre cat suntem de bolnavi ca natie cu aceasta ocazie, dar mai vreau ceva: intaii accidentati ai patriei, Basescu si Tariceanu, sa-si dea minutele si sa mearga impreuna la donare. Vedem atunci care-i mai bolund, dar se va mai petrece o minune. Certaretii astia doi vor salva o viata, poate doua sau sase, cine stie?! Noi vom sti atunci si vom fi martorii primului lucru bun facut de istetii astia doi pentru Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.