Compania de asigurari Allianz a vandut participatia de 4,7% detinuta la grupul sud-coreean Hana Financial, pentru 498,8 mil. dolari, a declarat o sursa apropiata situatiei, citata de Reuters, preluata de Mediafax. Vanzarea marcheaza iesirea dintr-o i
Compania de asigurari Allianz a vandut participatia de 4,7% detinuta la grupul sud-coreean Hana Financial, pentru 498,8 mil. dolari, a declarat o sursa apropiata situatiei, citata de Reuters, preluata de Mediafax. Vanzarea marcheaza iesirea dintr-o investitie de 7 ani a asiguratorului german la Hana, al patrulea mare furnizor sud-coreean de servicii financiare, dupa ce luna trecuta Allianz a vandut catre Hana o participatie de 50% la o firma mixta de asigurari pe care o operau impreuna. Momentul vanzarii poate avea o semnificatie aparte, intrucat Allianz studiaza posibilitatea unei fuziuni cu o banca importanta, pentru a-si consolida pozitia in strainatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.