Comitet Executiv - Fosta Poli e buna si de plata Comitetul Executiv al FRF a decis ieri, prin consens, punerea in aplicare a hotararilor Tribunalului de Arbitraj Sportiv in ceea ce priveste cazul Poli Timisoara.  Intrunit ieri la C
Comitet Executiv - Fosta Poli e buna si de plata Comitetul Executiv al FRF a decis ieri, prin consens, punerea in aplicare a hotararilor Tribunalului de Arbitraj Sportiv in ceea ce priveste cazul Poli Timisoara.  Intrunit ieri la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al FRF a oficializat decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, prin care echipa patronata de Marian Iancu, Poli Timisoara, pierde culorile, palmaresul si numele, in favoarea italianului Claudio Zambon, urmand sa plateasca si o compensatie financiara in valoare de 288.367 de euro, plus 500 de franci elvetieni, cheltuieli de judecata pentru violarea folosirii numelui din data de 5 decembrie 2006.  HOTARARE. "SC FCU Politehnica Timisoara & Invest SA este obligata sa-si schimbe denumirea pentru a nu exista riscul sa se confunde cu SC FC Politehnica Timisoara SA. In termen de 15 zile, probabil intr-o Adunare Generala a Actionarilor, se va decide schimbarea denumirii, ni se va comunica aceasta schimbare si, din punct de vedere sportiv, lucrurile sunt in regula. In plus, este interzisa folosirea insemnelor, culorilor, imnului si logoului SC FC Politehnica Timisoara SA", a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu. Claudio Zambon nu s-a aratat multumit de decizia de ieri, precizand ca Mircea Sandu a gresit calculele, gruparea sa, care a retrogradat in liga a patra, ar trebui sa incaseze cu un milion de euro mai mult.   COMISII UEFA. "Nasua€™" a mai anuntat ca numarul membrilor FRF prezenti la UEFA va creste de la doi la cinci. Astfel, Adalbert Kassai va fi cooptat in Comisia Fair-Play, Ionut Lupescu va face parte din Comisia de Control si Disciplina, in timp ce Daniel Prodan si Florin Prunea vor fi componenti ai Comisiilor de tineret si fotbal amator si Comisia Hattrick. 18 arbitri in Grupa 1 valorica Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a anuntat ieri numele celor 18 arbitri care fac parte din prima grupa valorica a "centralilor" care vor oficia meciurile din primul esalon in sezonul 2007-2008. Acestia sunt urmatorii: Cristian Balaj, Sebastian Coltescu, Augustus Constantin, Sorin Corpodean, Alexandru Deaconu, Marian Salomir, Alexandru Tudor, Marius Avram, Victor Berbecaru, Aurelian Bogaciu, Mugurel Draganescu, Robert Dumitru, Ovidiu Hateganu, Tiberiu Lajos, Marius Martis, Viorel Sandu, Ionica Serea si Orlando Trandu. Primii sapte se regasesc si pe lista FIFA. Vizavi de faptul ca incepand cu acest sezon delegarile la partidele din primul esalon le va face Ionut Lupescu, Constantin a spus: "Este o palma data forului pe care il conduc, dar, daca se considera ca asa este mai bine, nu am ce sa fac. Pot sa va spun ca de acum inainte toti cavalerii fluierului vor locui si vor lua masa numai in locatii stabilite de CCA. Nu mai au voie sa stea in hotelul lui X sau Y, care sunt ba sponsori la echipa de acolo, ba au legatura cu fotbalul din localitatea unde vor fi trimisi".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.