Cotat de Gigi Becali la 2,5 mili-oane de euro, atacantul francez Cyril Thereau spera ca gruparea din Ghencea sa mai scada pretul, pentru a se putea transfera la FC Bruges.  ACORD. Varful "militarilor" a ajuns deja la o inteleger
    Cotat de Gigi Becali la 2,5 mili-oane de euro, atacantul francez Cyril Thereau spera ca gruparea din Ghencea sa mai scada pretul, pentru a se putea transfera la FC Bruges.  ACORD. Varful "militarilor" a ajuns deja la o intelegere privind contractul sau, dar lucrurile treneaza deocamdata din cauza sumei cerute de Steaua. Ieri, cotidianul belgian Het Nieuwsblad a titrat: "Thereau intinde o mana lui FC Bruges", comentand ca jucatorul va discuta personal cu oficialii "ros-albastrilor" privind scaderea pretului. "Bruges nu-si poate permite sa achite 2,5 milioane de euro", a precizat sursa mai sus mentionata. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri ca formatia bucuresteana este interesata de lituanianul Marius Stankevicius, de la Brescia. "E bun, ar avea salariu de 250.000. Joaca fundas la marcaj, fundas dreapta si in fata apararii si mijlocas dreapta."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.