Cosmote nu renunta inca la managementul grecesc al subsidiarei sale din Romania.

Cei noua manageri straini care conduc in aceasta perioada Cosmote Romania ar putea ramine in functie inca cel putin cinci ani de aici incolo, ne-a declarat Costas Kapetanopoulos, director de marketing si de comunicare in cadrul companiei. „Mai sint noua greci in companie. Probabil ca in timp nu va mai fi nici unul. Acesta este viitorul expatilor. Cosmote va fi o companie romaneasca. Probabil insa ca, in cinci-zece ani de aici incolo, nu se va intimpla acest lucru", a spus Kapetanopoulos. Potrivit acestuia, compania nu este inca pregatita sa fie condusa doar de manageri autohtoni. „Cosmote este prezenta pe piata romaneasca doar de aproximativ un an si jumatate si mai are foarte multe de facut. In momentul de fata este greu de spus cind se va produce schimbarea. Va mai dura citiva ani buni", a mai declarat Kapetanopoulos.

Potrivit oficialilor companiei, expatii care ocupa pozitii de conducere in cadrul companiei grecesti au un contract de trei ani, adica pina in 2008. „Nu este o problema sa le prelungim contractul", a explicat directorul de marketing si de comunicare.

Cosmote a lansat ieri o noua campanie de imagine si un nou slogan. Mai precis, in loc de „In touch with life", sloganul companiei este „Alaturi de tine". Cosmote este a treia companie de telefonie mobila din Romania, dupa Orange si Vodafone, si are doua milioane de clienti.