Desi acum doua zile agitau ideea ca "nu este bine sa demolezi fara sa stii ce pui in loc", pesedistii continua sa ameninte cabinetul Tariceanu II cu depunerea unei motiuni de cenzura. Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu , a relu
    Desi acum doua zile agitau ideea ca "nu este bine sa demolezi fara sa stii ce pui in loc", pesedistii continua sa ameninte cabinetul Tariceanu II cu depunerea unei motiuni de cenzura. Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu , a reluat aceasta teza ieri, la Targu-Mures, dar imbracata intr-o noua forma: nu este exclusa varianta initierii unei motiuni de cenzura, insa nu inainte de a se discuta, in Parlament, cu premierul si ministrii "chestiunile pe care social-democratii le considera vulnerabile", precum problemele din agricultura.  "Am reusit recordul de a avea la aceasta ora zero fonduri structurale absorbite", a spus Diaconescu, citat de Mediafax, adaugand ca social-democratii  vor sa discute cu Guvernul si acordarea unui sprijin in agricultura, precum si a unui ajutor pentru cei care au avut de suferit din pricina secetei. "Dupa aceste discutii, daca evaluarea noastra nu va fi favorabila, va urma motiunea de cenzura, fiti siguri", a avertizat Diaconescu. Aceasta ar insemna, tinand cont de teoria PSD conform careia "inainte de a da acest guvern jos, trebuie sa stim ce guvern punem in loc", ca social-democratii cred in gasirea unei noi formule de guvernare. Luni, Mircea Geoana avertiza ca raportul de tara al Comisiei Europene din 26 iunie va reprezenta "adevaratul moment de analiza si decizie cu privire la soarta Guvernului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.