E-COMMERCE. Valoarea piatei de comert electronic s-ar putea tripla in acest an, la 30 milioane euro, pe fondul cresterii puternice a volumului tranzactiilor in primul trimestru, estimeaza reprezentantii companiei GECAD ePayment. In primele trei luni
E-COMMERCE. Valoarea piatei de comert electronic s-ar putea tripla in acest an, la 30 milioane euro, pe fondul cresterii puternice a volumului tranzactiilor in primul trimestru, estimeaza reprezentantii companiei GECAD ePayment. In primele trei luni ale anului, volumul de tranzactii realizat prin solutia ePayment a fost de 5 milioane euro, cu peste 41.000 de tranzactii efectuate, volumul urmand sa ajunga la peste 12 milioane euro la finele primului semestru, depasind 150.000 de tranzactii.

INTERNET. Apple va introduce o versiune a browserului de Internet Safari pentru sistemul Windows, concurand astfel Microsoft in domeniul aplicatiilor informatice de profil, a declarat directorul general al companiei, Steve Jobs. Compania le va permite programatorilor din afara Apple sa creeze aplicatii pentru iPhone, prin intermediul Safari.

CONFIDENTIALITATE. Google a decis sa reduca perioada in care pastreaza datele de identificare a utilizatorilor site-urilor sale la un an si jumatate, ca urmare a nemultumirii Uniunii Europene fata de politica sa in domeniul informatiilor confidentiale.
Peter Fleischer, consilier al Google, a afirmat intr-o scrisoare adresata autoritatii europene de profil ca reducerea perioadei sub 18 luni ar submina serviciile oferite de companie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.