PRM a decis ieri, in urma unei sedinte de Birou Permanent, sa-i excluda din partid pe senatorul Dan Claudiu Tanasescu (foto) si pe Bebe Ivanovici, cel din urma venit de la PSD acum o luna.

Anuntul a fost facut printr-un comunicat sec in c
PRM a decis ieri, in urma unei sedinte de Birou Permanent, sa-i excluda din partid pe senatorul Dan Claudiu Tanasescu (foto) si pe Bebe Ivanovici, cel din urma venit de la PSD acum o luna.

Anuntul a fost facut printr-un comunicat sec in care se arata doar ca cei doi "se fac vinovati de incalcarea obligatiilor statutare". Tanasescu era presedintele filialei Ilfov a PRM, membru in Consiliul National al partidului. Potrivit unor surse din partid, senatorul intrase in atentia liderului PRM, C.V. Tudor, inca din luna februarie, de la incidentul cu votul de la motiunea anti-Macovei din Senat. Atunci, Tanasescu a trecut de doua ori prin fata urnei de vot, PD acuzand public acest lucru.
Senatorul se intelesese insa cu pedistii sa voteze de doua ori, pentru ca acestia, dupa adoptarea motiunii, sa aiba motiv sa conteste votul, sustin aceleasi surse. Potrivit acestora, negocierea lui Tanasescu cu democratii de la motiune nu a fost singura. Un alt lucru care l-a enervat pe liderul PRM si l-a determinat sa-l excluda pe Tanasescu au fost incercarile acestuia de a vinde postul de televiziune Cosmos TV, post care se pare ca se va inchide.

SURPRINS. Dan Claudiu Tanasescu a aflat de la televizor ca a fost exclus din partid, afirmand ca nu stie motivul pentru care Corneliu Vadim Tudor a luat aceasta decizie, dar crede ca e legata de anumite nemultumiri privind administrarea postului Cosmos TV. Ieri, inainte de sedinta de plen, el l-a luat la intrebari pe vicepresedintele PRM Lucian Bolcas, insistand sa-i spuna care au fost motivele excluderii sale din PRM. "Nu vreti sa vorbiti, nu va e rusine sa nu va sustineti punctul de vedere", i-a strigat fara rezultat Tanasescu lui Bolcas.

Si Bebe Ivanovici s-a aratat nedumerit de excluderea sa. "M-am inscris in PRM acum doua saptamani si abia ma implicasem. Am gasit in cateva organizatii nereguli si, cand am inceput reorganizarea, probabil ca nu le-a convenit oamenilor si acestia s-au plans. Vadim e credul, aveam o alta impresie despre el", a spus Ivanovici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.