Datorita popularitatii extraordinare a modelului RAZR, noul Motorola Q9, un telefon business-class, imprumuta design-ul extrem de apreciat. La fel ca originalul RAZR, modelul Q9 adopta stilul plat si lung, cu un ecran cu diagonala de 3 inci. Finisaju
Datorita popularitatii extraordinare a modelului RAZR, noul Motorola Q9, un telefon business-class, imprumuta design-ul extrem de apreciat. La fel ca originalul RAZR, modelul Q9 adopta stilul plat si lung, cu un ecran cu diagonala de 3 inci. Finisajul cauciucat al carcasei face ca telefonul sa stea foarte comod in mana, fara sa alunece in vreun fel. Are 134 grame, deci este destul de greu, mai degraba fiind folosit cu ambele maini, ca un Blackberry.
Functiile incorporate sunt cele mai dorite de public. Este un SmartPhone capabil, comparabil cu orice alt model din serie, depasit poate doar de celebrul Sony Ericsson P900, dar care este si el acum deja destul de batran.
Motorola Q9, care este practic versiunea noua a lui Motorola Q, are tastatura completa (QWERTY). O nota pozitiva este utilizarea Microsoft Windows Mobile 6.0, care este mai dotat fata de sistemele anterioare si a ales ca browser Opera Mobile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.