AVE Group, compania austriaca de colectare si depozitare a deseurilor menajere, intra si pe piata romaneasca. Fondata in septembrie 2006, AVE Romania executa in prezent servicii de salubrizare pentru circa 302.000 de locuitori, ne arata un comunicat
AVE Group, compania austriaca de colectare si depozitare a deseurilor menajere, intra si pe piata romaneasca. Fondata in septembrie 2006, AVE Romania executa in prezent servicii de salubrizare pentru circa 302.000 de locuitori, ne arata un comunicat al companiei. In septembrie 2006 a avut loc preluarea unei firme de salubritate din orasul Odorheiu Secuiesc, care, in momentul de fata, actioneaza sub numele de AVE Harghita. La inceputul anului 2007, AVE si-a inceput activitatea cu un sediu central in Bucuresti, de unde se realizeaza coordonarea si dezvoltarea firmei AVE in Romania. Directorii firmei AVE Romania, Valentin Piros si Jens Winterberg, sustin ca dezvoltarea societatii nu se va opri aici. "Pornim de la ideea ca AVE va deveni prin procesul de privatizare a serviciilor publice un partener valoros si de incredere pentru alte orase si comune din Romania". Compania anticipeaza ca, pana in 2015, AVE va deservi 2 mil. romani, piata din Romania urmand sa atinga 10% din totalul cifrei de afaceri a companiei la nivel mondial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.