"Proiectul numit Progetto-Paese reprezinta o actiune a Regiunii Sicilia care urmeaza sa se finalizeze prin internationalizarea produselor siciliene in Romania, tara aleasa tocmai pentru atingerea acestui scop. Obiectivul programului este de a instaur
"Proiectul numit Progetto-Paese reprezinta o actiune a Regiunii Sicilia care urmeaza sa se finalizeze prin internationalizarea produselor siciliene in Romania, tara aleasa tocmai pentru atingerea acestui scop. Obiectivul programului este de a instaura si consolida un parteneriat permanent care poate favoriza dezvoltarea teritoriilor implicate in acest proiect", a declarat Corrado Vasile, reprezentantul Regiunii Sicilia, Directia de Cooperare, Comert, Artizanat si Pescuit.
Proiectul Sicilia-Romania, initiat de "Regione Siciliana - Directia de Cooperare, Comert, Artizanat si Pescuit", isi propune sa ofere posibilitatea institutiilor si agentilor economici din Sicilia si Romania sa se intalneasca si sa dezvolte actiuni de parteneriat in sectoarele identificate. In esenta, activitatile posibile de colaborare sunt la nivel institutional: expozitii, pregatire si stagii, transfer de cunostinte si bune practici, iar la nivel operational crearea si/sau dezvoltarea de relatii economice, constituirea de incubatoare sau societati mixte sau participarea la evenimente de promovare. (L.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.