Compania low-cost Wizz Air va introduce, incepand cu 30 octombrie, o cursa pe ruta Targu Mures - Londra, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana, aceasta urmand sa completeze cele opt rute pe care compania efectueaza zboruri in prezent, potrivit
Compania low-cost Wizz Air va introduce, incepand cu 30 octombrie, o cursa pe ruta Targu Mures - Londra, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana, aceasta urmand sa completeze cele opt rute pe care compania efectueaza zboruri in prezent, potrivit unui comunicat al companiei.
Tot in luna octombrie, Wizz Air va lansa noi curse din Bucuresti catre Valencia, Parma si Liverpool, se arata in comunicatul remis joi de compania aeriana. "Biletele pentru cursa Targu Mures-Londra Luton sunt deja disponibile si pot fi achizitionate la preturi incepand de la 116 lei, tarif care incluse si taxele pentru o singura calatorie", se spune in comunicat.
Wizz Air opereaza 90 de zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania catre 48 de destinatii europene. In Romania, Wizz Air functioneaza pe aeroportul din Bucuresti cu sapte curse si pe cel din Targu Mures cu o cursa, cu destinatiile Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra si Roma. In prezent, flota Wizz Air este cuprinsa din 11 aeronave Airbus A320, potrivit NewsIn. Reprezentantii Wizz Air preconizeaza ca, pana in 2012, flota sa aiba 53 de aeronave, primele sapte urmand sa fie achizitionate in martie 2008. Anul trecut, Wizz Air a transportat peste trei milioane de pasageri. Compania s-a fondat in anul 2003. A inceput transportul pasagerilor la 19 mai 2004, 19 zile mai devreme Polonia si Ungaria aderau la Uniunea Europeana si astfel se aflau in piata aeriana comuna.
Wizz Air a transportat 250000 de pasageri in primele trei luni jumatate de la inceperea activitatii si a reusit sa aiba 1,4 milioane de pasageri in primul an de activitate, devenind a doua companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est dupa SkyEurope, conform companiei. La conducerea companiei, CEO, se afla József Váradi fost CEO al companiei Malév din Ungaria. Wizz Air este inregistrata la Londra cu baze de operatiuni in Polonia si Ungaria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.