"A fost o interventie personala a domnului deputat Tabara in plenul Camerei Deputatilor, neasumata de PD sau de Grupul Parlamentar al PD. Aceasta insa nu-l absolva de raspunderea a de incerca sa puna bete in roate unei investitii de asemenea amploare
"A fost o interventie personala a domnului deputat Tabara in plenul Camerei Deputatilor, neasumata de PD sau de Grupul Parlamentar al PD. Aceasta insa nu-l absolva de raspunderea a de incerca sa puna bete in roate unei investitii de asemenea amploare. Am ramas consternat sa vad cum un deputat poate intoarce in comisie un proiect atat de important pentru Romania", a declarat Boc, citat de Mediafax. El a refuzat sa spuna care va fi sanctiunea, explicand doar ca aceasta va fi una dintre cele prevazute de Statutul partidului. "Nu m-am hotarat care va fi. Avem o gradualitate a sanctiunilor, de la atentionare, mustrare, pana la avertisment si excludere. Voi discuta cu colegii mei din BPN. Nimeni nu poate fi oprit sa aiba o interventie, dar nu intr-un context in care sa blocheze o investitie atat de importanta pentru Romania", a mai aratat liderul PD. Boc a precizat ca a discutat la telefon cu directorul Nokia Romania, caruia i-a dat asigurari ca ordonanta va fi aprobata in Parlament probabil in cursul zilei de marti, saptamana viitoare, fara nici o obiectie. Compania finlandeza Nokia a anuntat ca va construi in acest an o fabrica de telefoane mobile si un centru de cercetare la Cluj-Napoca, investitie estimata la 200 de milioane de euro. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.