Calin Popescu Tariceanu se decide sa paraseasca locul destinat negocierilor cu PSD, dupa o lunga asteptare. Vestea ca pesedistii au anulat intalnirea i-a picat greu. Dar si mai grea este sarcina de a face fata cu brio blitz-urilor postate la intrarea
Calin Popescu Tariceanu se decide sa paraseasca locul destinat negocierilor cu PSD, dupa o lunga asteptare. Vestea ca pesedistii au anulat intalnirea i-a picat greu. Dar si mai grea este sarcina de a face fata cu brio blitz-urilor postate la intrarea in Vila Lac 1.
Cea mai buna solutie a momentului este sa-si gaseasca o preocupare pentru a nu trada nimic din starea de spirit. In ciuda ochelarilor si a foilor pe care le rasfoieste in mana, fata lui Tariceanu este graitoare: suparare. La fel pare si Norica Nicolai. In plan opus, la aceeasi ora, dar in alt loc - Casa Doina - pesedistii se rasfata cu un pranz. Inauntru, la o masa, stau Mircea Geoana, Ecaterina Andronescu, Cristian Diaconescu, Liviu Dragnea si Dan Nica. Afara, dupa gard, sunt ziaristii. Geoana pare relaxat, Diaconescu si Dragnea stau pe telefoane, semn ca relaxarea e doar de fatada. Atmosfera se mai destinde brusc cand in curtea restaurantului isi face simtita prezenta Viorel Hrebenciuc. Ca niciodata, acesta afiseaza o mina serioasa. La vederea lui, Mircea Geoana isi acopera fata cu palmele si incepe sa rada. Rade cu pofta si il pofteste si pe Cristian Diaconescu sa rada cu el. Mirat, acesta nu intelege de ce, insa in doar o secunda apare Hrebenciuc. Acesta deconspira imediat prezenta presei, indicand cu mana locul in care se afla ziaristii. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.