Bruce Lee, Marlon Brando si Franz Josef au avut printre cei mai ghinionisti urmasi.

Dinastia de Habsburg si clanul Kennedy sint printre cele mai cunoscute dintre familiile lovite generatii de-a rindul de nenorociri si de blesteme. Iata cele mai nefericite generatii, clasate de site-ul AskMen.com.

10. Familia Lee a devenit celebra datorita maestrului in arte martiale Bruce Lee. Dupa ce a luat un medicament pentru dureri de cap, a avut o reactie alergica ce i-a afectat letal creierul. S-a stins la 32 de ani, dupa care singurul sau fiu, Brandon, a murit intr-un accident la filmarile de la filmul ĄCorbul".

9. Drama familiei Borgia a inceput cu Rodrigo Borgia, cunoscut drept Papa Alexandru al VI-lea. El ii acorda fiului sau mai mare, Giovanni, titlurile de duce si cardinal. Celuilalt fiu, Cesare, ii asigura demnitatea de arhiepiscop. Giovanni sfirseste asasinat probabil de Cesare, care, la rindul sau, se stinge in urma intemnitarii.

8. Mama lui Marlon Brando a suferit de alcoolism, in timp ce prima sotie a sa a fost dependenta de droguri. Baiatul actorului, Christian, si-a impuscat prietenul, iar fata sa, Cheyenne, s-a sinucis in Tahiti.

7. Franz Josef I, din dinastia de Habsburg, a stat 68 de ani la tronul imperiului austriac. A luat-o in casatorie pe verisoara sa, Elisabeta de Bavaria, care provenea dintr-o familie cu multe cazuri de boli mintale. Elisabeta a fost injunghiata la 60 de ani de un anarhist. Fiul lor, printul Rudolf, s-a sinucis, lasind loc nepotului imparatului, lui Franz Ferdinand, asasinat in 1914 la Sarajevo.

6. Dinastia Tutankamon s-a stins in urma incrucisarilor intre rude. Tut, fiul faraonului Akhenaten, se casatoreste cu sora sa, Ankhesenamen. Aceasta naste prematur doua fete care nu vor supravietui. Tut moare, si el, la 19 ani, in conditii neelucidate.

5. Indira Nehru-Ghandi, aleasa in mai multe rinduri prim-ministru al Indiei, isi pierde baiatul mai mic, Sanjay, in 1980, intr-un accident aviatic. Dupa ce da un ordin de atac asupra regiunii stapinite de adeptii cultului Sikh, e impuscata cu 31 de gloante. Fiul ei mai mare, Rajiv, ajunge premier, dar in 1991 moare in urma unei explozii.

4. Tarul Nicolae al II-lea, ultimul imparat al Rusiei, ajunge la tron in 1894, dupa 13 ani de la asasinarea bunicului sau, tarul Alexandru al II-lea. Nevasta lui Nicolae, Alexandra, mosteneste o gena mutant de la bunica sa, regina Victoria, pe care o transmite mai departe fiului Alexei, care va suferi de hemofilie. Revolutia rusa din 1916 incheie cele trei secole de dinastie a Romanovilor.

3. La virsta de 29 de ani, laureatul cu Nobel Ernest Hemingway afla ca tatal sau s-a sinucis. Ii va urma exemplul la 62 de ani, cind se sinucide prin impuscare. Peste 5 ani, sora sa, Ursula, bolnava de cancer, isi pune capat zilelor prin supradoza.

2. Familia americanului Fritz von Erich, una dintre vedetele wrestlingului, a avut o soarta cu adevarat blestemata. Dintre cei 7 copii, primul moare electrocutat, al treilea si al cincilea sint ucisi de droguri, al patrulea sfirseste intr-un accident de motocicleta, iar al saselea se sinucide.

1. Clanul Kennedy este in topul generatiilor blestemate, lucru recunoscut si de senatorul Ted Kennedy. Totul culmineaza cu asasinarea lui John F. Kennedy, alti membri ai familiei sfirsind prin supradoza, sinucidere sau cancer. Congresmanul Patrick Kennedy moare in urma unui accident de masina, dar tatal sau, Ted, supravietuieste unui accident aviatic.