"Am cautat intotdeauna lumina..."     Ii este greu sa se caracterizeze singura... Spune despre ea ca are foarte multa bucurie, daruire si ca a ars pe scena. Maine, Loredana Groza sarbatoreste 37 de ani. Ii uram "La multi ani!".  
"Am cautat intotdeauna lumina..."     Ii este greu sa se caracterizeze singura... Spune despre ea ca are foarte multa bucurie, daruire si ca a ars pe scena. Maine, Loredana Groza sarbatoreste 37 de ani. Ii uram "La multi ani!".   "De ziua mea, la 12 noaptea voi canta undeva in Constanta, dupa care voi reveni in Bucuresti, la familia mea. In partea a doua a zilei plecam in America, la Las Vegas, unde vom sarbatori cu prietenii nostri de peste Ocean. Anul trecut a fost plin, ca toti anii din viata mea. Sunt o femeie norocoasa, pentru ca am trait intr-un an cat altii in zece. Am o viata foarte intensa, plina de adrenalina, emotie, dragoste si incerc sa rasplatesc aceste daruri prin muzica si prin cantecele mele, daruind inapoi inzecit. Sunt implicata in lansarea unui album cu muzica pentru copii de la 1 la 100 de ani, album care se va numi «Copiii sirenelor» si care contine cantece speciale, compuse de mine si single-ul «Copiii sirenelor» - un cantec pe care l-am realizat pe scheletul vocii mele de la trei ani. Sunt eu in duet cu mine de cand aveam trei ani. De asemenea, lucrez la un nou proiect, care sper sa fie o surpriza placuta pentru fanii filmului romanesc, mai ales ca este realizat de unul dintre cei mai iubiti regizori din Romania. Am acelasi stil, doar ca sunt sezoane diferite, interpretari diferite. Eu fac stilul pana la urma, nu el pe mine. Cred ca asta e «firul rosu» care ma conduce prin toti acesti ani de muzica pe care ii am in spate. Nu as putea sa ma plang, am fost intotdeauna in plina actiune si am primit mai mult decat m-as fi asteptat din partea vietii. Fiecare perioada a avut farmecul si succesul ei. Nu am dus lipsa de asta si ii multumesc lui Dumnezeu inca o data si inca o data. Poate ca unul dintre secrete este acela ca nu m-am lasat niciodata, mi-am urmat visul si nu l-am tradat. Nu-mi place sa fac lucrurile cu indiferenta, si de aceea ma implic in absolut tot. Am cautat intotdeauna lumina, care a fost mereu de partea mea. Am facut multe sacrificii, aproape in fiecare zi. Nu e o meserie usoara, te solicita total. Noi cantam cand oamenii se odihnesc si se distreaza, iar vacante am avut mai putine decat altii. Dar, eu stiu sa-mi fac si din munca o vacanta. Am avut binecuvantarea ca Maica Tereza sa se aseze langa mine in avion cand zburam spre Italia, in 1993. Nu am sperat sa vorbesc cu ea, dar ea a inceput o discutie cu mine. M-am simtit in al noualea, cer pentru ca am intalnit o sfanta. Visez sa merg mai departe, sa ma creez in fiecare zi frumos, curat si sa fiu de folos celor din jurul meu. Sa le daruiesc mult mai multe decat pana acum si sa-mi implinesc menirea pe acest pamant."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.