Grupul german TUI a obtinut acordul conditionat al Comisiei Europene pentru fuziunea dintre divizia sa de turism si compania britanica First Choice, prin care isi va consolida pozitia de lider pe piata europeana de profil, transmite Reuters, preluata
Grupul german TUI a obtinut acordul conditionat al Comisiei Europene pentru fuziunea dintre divizia sa de turism si compania britanica First Choice, prin care isi va consolida pozitia de lider pe piata europeana de profil, transmite Reuters, preluata de Mediafax. "Acordul comisiei depinde de renuntarea de catre TUI la operatiunile din Irlanda. Ca urmare a acestui angajament al TUI, tranzactia nu va avea un efect negativ asupra spatiului economic european", se arata intr-un comunicat al institutiei europene. Cei doi operatori vor sa creeze TUI Travel, companie de turism detinuta de TUI in proportie de 51%, iar restul actiunilor de catre First Choice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.