Muzeul Madame Tussaud din New York a expus o statuie din ceara a lui Paris Hilton imbracata in haine vargate de detinut, pentru a se adapta intamplarilor neplacute prin care trece starleta aflata in prezent la inchisoare pentru ca a incalcat restrict
Muzeul Madame Tussaud din New York a expus o statuie din ceara a lui Paris Hilton imbracata in haine vargate de detinut, pentru a se adapta intamplarilor neplacute prin care trece starleta aflata in prezent la inchisoare pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate. Paris Hilton, care s-a predat, duminica, autoritatilor de la o inchisoare din Los Angeles, unde isi va ispasi pedeapsa primita pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate si s-a urcat la volan desi avea permisul suspendat, este descrisa de gardieni drept o detinuta amabila si politicoasa, informeaza site-ul tmz.com. Prima zi de detentie a lui Paris Hilton s-a desfasurat in liniste, atmosfera cu care starleta hollywoodiana nu este obisnuita. Autoritatile au specificat in urma cu cateva saptamani ca pedeapsa lui Paris Hilton, in varsta de 26 de ani, va fi redusa de la 45 la 23 de zile daca se poarta bine. In principiu, Paris Hilton ar trebui sa fie eliberata din inchisoare pe 26 iunie. Hilton a fost "cazata" la centrul de detentie din Lynwood, California, care adaposteste aproximativ 2000 de prizonieri, este rezervat celebritatilor, oficialilor publici, ofiterilor de politie si altor personaje cu statut inalt in societate. Starleta a fost "cooperanta in timpul procesului (de inregistrare n.r.) care a inclus luarea de amprente, fotografierea si examinarea medicala", a subliniat sergentul Diane Hecht, purtator de cuvant din partea biroului serifului care administreaza aceasta inchisoare. Celula lui Paris, cu o lungime de patru metri si o latime de doi metri si jumatate, este echipata cu doua paturi, o masa, o chiuveta si toalete. Paris are voie sa iasa din celula timp de o ora in fiecare zi pentru a face dus, a utiliza telefonul public si a se uita la televizor. Paris Hilton "se simte bine in ciuda circumstantelor. Personalul de la inchisoare spune ca este amabila, politicoasa si recunoscatoare", a declarat Richard Hutton, avocatul starletei. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.