Corporate Office Solutions (COS), unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata designului si a importatorilor de mobila pentru birouri, a inaugurat, ieri, in Baneasa, showroom-ul din cladirea Victoria Business Park. Investitia depaseste 400.00

Corporate Office Solutions (COS), unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata designului si a importatorilor de mobila pentru birouri, a inaugurat, ieri, in Baneasa, showroom-ul din cladirea Victoria Business Park. Investitia depaseste 400.000 de euro.
Valoarea pietei locale de mobilier pentru birou in anul 2006 a fost estimata de COS la 60 de milioane de euro. In 2007, reprezentantii companiei mizeaza pe o crestere de cel putin 10%.
Tendintele internationale care guverneaza activitatea de amenajare si organizare a spatiilor pentru birouri au fost conturate in urma unui studiu al grupului Steelcase impreuna cu IPSOS in sase tari europene (Franta, Germania, Italia, Olanda, Spania si Marea Britanie), unde si-au exprimat opinia peste 2.500 de manageri. In materie de design, predomina stilul minimalist cu linii drepte si cu accesorii simple. In general, culorile predominante sunt cele care se regasesc si in logo-ul companiei.

Afaceri de 14,5 milioane de euro

Corporate Office Solutions s-a lansat pe piata din Romania in anul 1997, ca singurul distribuitor autorizat al produselor grupului Steelcase pe plan local. Prin diversificarea serviciilor sale de-a lungul a 10 ani de activitate, compania a devenit un furnizor cunoscut de solutii integrate pentru amenajarea spatiilor de birouri "la cheie". Serviciile oferite de Corporate Office Solutions sunt: designul si organizarea spatiului, managementul constructiei, iluminare, acoperirea pardoselilor, importul mobilierului de birou. Pe langa marca Steelcase, Corporate Office Solutions mai detine in portofoliul sau branduri de mobilier precum Ora Acciaio, Luxy, Sinetica, Dieffebi, Figueras, Koleksyion. In 2006, Corporate Office Solutions, care are peste 500 de clienti corporatisti multinationali sau locali, a avut o cifra de afaceri de 14,5 milioane euro. Printre companiile fidele acestui brand se numara Orange Vodafone, Cosmote, Coca-Cola, Michelin, Colgate-Palmolive, British American Tobacco, Philip Morris, Banca Mondiala, BRD - Groupe Société Générale, ABN AMRO, Generali, Aviva, Citibank, Microsoft, Oracle, Hewlett-Packard etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.