Editia din aceasta saptamina a Cotidianului pentru Weekend prezinta un articol special despre efectele banilor asupra romanilor bogati.

Bogatia ii scoate din lumea celor care nu cistiga mai mult de-o casa si o masina, ii slefuieste c
Editia din aceasta saptamina a Cotidianului pentru Weekend prezinta un articol special despre efectele banilor asupra romanilor bogati.

Bogatia ii scoate din lumea celor care nu cistiga mai mult de-o casa si o masina, ii slefuieste ca pe un diamant roz si le adauga noi si noi fatete cu care le iau ochii celorlalti.

Fatetele neplacute le iau insa lor ochii: ai casa mare, dar nu o locuiesti nici pe jumatate, ajungi sa traiesti adevarate drame cu copiii tai sau multi dintre cei care ajung sa te cunoasca stau pregatiti cu periuta in mina gata sa te scoata mai frumos si mai destept decit esti.

Iar daca lumea noua in care ai muncit sa intri nu-ti place, ca e prea fitoasa, stai pe granita dintre cele doua lumi, mai mult singur.

Pentru Cotidianul, vorbesc despre cum iti schimba viata banii cinci milionari de top: Cristina Bitlan (Musette), Carmen Sandulescu (Impact), Maria Grapini (Pasmatex), Dragos Anastasiu (Eurolines) si Sorin Minea (Angst).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.