Lansare de carte Adrian Nastase si-a lansat o noua carte. "Romania europeana. Un proiect politic social-democrat".  Sala Ronda, de la Hotelul Intercontinental, unde a avut loc evenimentul, a fost ieri plina ochi. Au fost prezenti, Sorin O
Lansare de carte Adrian Nastase si-a lansat o noua carte. "Romania europeana. Un proiect politic social-democrat".  Sala Ronda, de la Hotelul Intercontinental, unde a avut loc evenimentul, a fost ieri plina ochi. Au fost prezenti, Sorin Oprescu si Miron Mitrea, fosti ministri - Ecaterina Andronescu, Rodica Stanoiu, Eugen Bejinariu, Serban Mihailescu, Ovidiu Branzan, Vasile Puscas, actuali parlamentari ai PSD si nu numai, fostul director al SRI Radu Timofte, dar si presedintele de la Vrancea, Marian Oprisan, Victor Ponta si Dan Mircea Popescu. Cei care au lipsit au fost liderii social-democratilor, Mircea Geoana si Ion Iliescu.    "Introdus" de directorul executiv al Institutului Ovidiu Sincai, Anne Juganaru, de prorectorul SNSPA, Paul Dobrescu, si de jurnalistul Ion Cristoiu, Adrian Nastase a aratat ca tema cartii sale este legata de solutiile privind cresterea vitezei modernizarii Romaniei si a explicat ca proiectul de stanga pe care il propune porneste de la "valori si principii". "Este nevoie de un efort de echipa. Si, in ciuda tradarilor prin care am trecut, cred in continuare in nevoia de echipa. Nimeni nu poate realiza un proiect de unul singur, cel putin in plan politic", a spus Nastase. La sesiunea de autografe, deputatul PSD a avut un mesaj special pentru Marian Oprisan cel care la Comitetul Executiv National din 22 mai, dupa referendum, pledase pentru prezenta acestuia la sedinta, alaturi de Mitrea si Oprescu: "Pentru Marian Oprisan, cu multa prietenie, NUP". (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.