Cele doua tinere, Kinga si Andrea Bodis, in varsta de 25 de ani, au fost gasite spanzurate de un copac, de catre o femeie care locuieste in zona si care, la ora 7 dimineata, isi plimba cainele in parcul din apropierea hotelului Belvedere, anunta M
Cele doua tinere, Kinga si Andrea Bodis, in varsta de 25 de ani, au fost gasite spanzurate de un copac, de catre o femeie care locuieste in zona si care, la ora 7 dimineata, isi plimba cainele in parcul din apropierea hotelului Belvedere, anunta Mediafax.
Trupurile celor doua tinere atarnau de un copac, fata in fata, imbratisate, si aveau sub ele doua scaune noi, pe care cele doua tinere le-au folosit ca sa-si ia viata. "In urma analizelor efectuate la Institutul de Medicina Legala, moartea celor doua a survenit prin asfixiere mecanica", a declarat Raluca Seucan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean. Asupra celor doua gemene nu a fost gasit nici un act de identitate. "Am dat de rudele celor doua cu ajutorul telefonului mobil pe care il aveau asupra lor", a mai declarat Raluca Seucan. Aceeasi sursa a declarat ca funia cu care cele doua s-au spanzurat a fost cumparata de la un supermarket din Cluj. "A fost gasit bonul valoric pentru funia cu care s-au sinucis", a mai declarata Seucan.
Biletele de adio din Kant
Ancheta in cazul sinuciderii celor doua gemene este coordonata de catre seful Politiei Cluj-Napoca, Ioan Herdea Rus. Acesta a ajuns in parc la putin timp dupa ce au fost gasite cadavrele gemenelor. "N-am vazut asa ceva in viata mea de politist - si am aproape 30 de ani de munca", a declarat comisarul sef Ioan Herdea Rus. Asupra tinerelor nu a fost gasit vreun bilet de adio ori prin care acestea sa-si motiveze gestul extrem. In cadrul cercetarilor efectuate de agentii IPJ Cluj au fost gasite in apartamentul in care locuiau mai multe biletele cu diferite citate din Kant, Schiller si Malarme. De asemenea, anchetatorii au stabilit ca scaunele folosite de cele doua pentru a se spanzura au fost aduse de la apartamentul in care locuiau.
Erau vegetariene si traiau singure
Gemenele proveneau dintr-o familie de conditie buna, erau absolvente de Filologie si lucrau de cativa ani ca traducatoare autorizate de engleza-germana. Tatal celor doua este profesor la Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Babes Boliay. De altfel, Kinga si Andrea vorbeau fluent patru limbi straine. Gemenele Kinga si Andrea Bodis traiau singure intr-o locuinta din Cluj, surse din Politie spunand ca ele s-au mutat de la parinti din cauza unor divergente, dupa ce acestea au devenit vegetariene. Politistii continua cercetarile in acest caz, incercand sa descopere motivul care le-a impins pe cele doua surori sa se sinucida.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.