Moda reality show-urilor legate de secvente din viata de zi cu zi a starurilor prinde ai peste ocean. Noi, romanii, ne-am procopsit cu Irinel si Monica, mai nou cu Prigoana si Bahmua€™. Peste doua luni, americanii vor avea prilej

Moda reality show-urilor legate de secvente din viata de zi cu zi a starurilor prinde ai peste ocean. Noi, romanii, ne-am procopsit cu Irinel si Monica, mai nou cu Prigoana si Bahmua€™. Peste doua luni, americanii vor avea prilejul sa se sature pana peste cap de Victoria si David. PE BANI MULTI. Pentru a ne pierde timpul intre un dus si o lingura de mancare, intrata cu noduri in stomac, televiziunile mioritice platesc cele doua cupluri cu sume de cateva mii de dolari lunar. La indemnul nevestei, cocos in familia Beckham, David a acceptat sa treaca oceanul si sa joace pentru non-amatorii de la Los Angeles Galaxy. Conform spaniolilor de la "AS", David a vrut sa rupa in urma cu cateva zile contractul cu Galaxy si sa ramana pe batranul continent. Victoria s-a opus categoric. "Ti-am acceptat toate nebuniile tale. Acum mergi unde iti spun eu", i-ar fi spus Posh celebrului fotbalist. Victoria avea un motiv destul de bine intemeiat in actiunea sa. Iesita de ceva timp din circuitul show-bitz-ului international, acum avea in fata un contract in valoare de 15 milioane dolari, tocmai de la NBC. Show-ul va fi urmarit in sase episoade cu o durata individuala de 30 minute. Telespectatorii americani vor avea posibilitatea sa vada, in cursul acestui program, modul in care se va desfasura mutarea familiei Beckham, impreuna cu purtatorul de cuvant, stilistul si asistentul personal, din Spania in California. De asemenea, vor fi prezentate toate aspectele legate de decorarea locuintei (care a costat aproximativ cat vor incasa sotii Beckham din acest program tv), mersul la scoala al copiilor cuplului si adaptarea mijlocasului englez la noua sa echipa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.