Vincon Vrancea, cel mai mare producator de vinuri din Romania, s-a numarat printre marii castigatori ai Concursului International de Vinuri Bucuresti, care s-a desfasurat la Crowne Plaza. Anul acesta, Vincon Vrancea isi completeaza lista cu 4 medalii
Vincon Vrancea, cel mai mare producator de vinuri din Romania, s-a numarat printre marii castigatori ai Concursului International de Vinuri Bucuresti, care s-a desfasurat la Crowne Plaza. Anul acesta, Vincon Vrancea isi completeaza lista cu 4 medalii de aur si 3 de argint. La categoria vin, soiurile premiate cu aur au fost: Tamaioasa Romaneasca - Vita Romaneasca - 2004 si Tamaioasa Romaneasca - Comoara Pivnitei - 2001. Tot cu aur au fost premiate si doua dintre cele mai bune vinarsuri produse in Romania: Jad - 1979 si Miorita XO - 1989.
Compania a investit doar in 2006 peste 2 milioane de euro pentru o serie de lucrari de replantare si reconversie a vitei-de-vie si de tehnologizare a liniilor de imbuteliere, dar si pentru promovarea marcilor proprii. Anul trecut, societatea a achizitionat noi suprafete de vie in regiunea Podisul Dobrogei si Podisul Moldovei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.