Oficialii companiei Oltchim SA Ramnicu Valcea cer acordul actionarilor pentru vanzarea unor terenuri de peste 83.000 metri patrati si a unui imobil, a anuntat compania, fara a preciza valoarea terenurilor, intr-un comunicat publicat la Bursa de Valor
Oficialii companiei Oltchim SA Ramnicu Valcea cer acordul actionarilor pentru vanzarea unor terenuri de peste 83.000 metri patrati si a unui imobil, a anuntat compania, fara a preciza valoarea terenurilor, intr-un comunicat publicat la Bursa de Valori Bucuresti.
Conform comunicatului, conducerea companiei cere aprobarile pentru vanzarea unei suprafete de teren de 28.000 mp pentru realizarea unui schimb de terenuri intre SC Oltchim SA Ramnicu Valcea si Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, pentru vanzarea unei suprafete de teren de 240 mp si a cladirii unde functioneaza magazinele de desfacere produse alimentare si nealimentare, pentru vanzarea unei suprafete de teren de 3.799,98 mp pe care este amplasata baza de agrement "Fedelesoiu", pentru vanzarea unei suprafete de teren de 6.000,48 mp si a cladirii amplasate pe acest teren, pentru vanzarea unei suprafete de teren de 45.000 mp si aprobarea pentru vanzarea unui imobil situat in sat Birzesti, comuna Barbatesti, devenit proprietatea SC Oltchim ca urmare a executarii silite a unui debitor. Actionarii companiei sunt convocati pe data de 5 iulie 2007 in Adunarea Generala, mentioneaza comunicatul. Actiunile companiei sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria I, sub simbolul OLT.
Capitalizarea companiei la cotatia de 0,565 lei din data de 1 iunie era de 2 miliarde lei. Capitalul social al firmei este de 354,695 milioane lei (104,32 milioane euro), divizat in 3.546.956.001 actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei este AVAS, care a primit de la Ministerul Economiei si Comertului pachetul de 95,73% pe care acesta-l detinea, cu scopul demararii procedurilor de privatizare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.