PROPUNERI PSD - Sassu, Juganaru si Socaciu, pentru TVR Biroul Permanent National al PSD a decis ieri sa-i propuna pe Alexandru Sassu, Anne Juganaru si Victor Socaciu pentru Consiliul de Administratie al TVR, a anuntat liderul PSD, Mircea Geoana. Par
PROPUNERI PSD - Sassu, Juganaru si Socaciu, pentru TVR Biroul Permanent National al PSD a decis ieri sa-i propuna pe Alexandru Sassu, Anne Juganaru si Victor Socaciu pentru Consiliul de Administratie al TVR, a anuntat liderul PSD, Mircea Geoana. Parlamentul a respins raportul SRTv pe anul 2006, ceea ce a condus la demiterea intregului CA al TVR. Angajatii TVR i-au ales saptamana trecuta pe realizatorii de televiziune Sorin Burtea si Marian Voicu drept reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie.   SOLICITARE PRM - Semnatarii motiunii, verificati Senatorul PRM Gheorghe Funar a cerut ieri conducerii Senatului si Camerei Deputatilor sa ii transmita, in scris, pana joi, informatii din perioada 28 mai-2 iunie despre 13 deputati si noua senatori semnatari ai motiunii de cenzura initiata de PD. Funar vrea sa afle, printre altele, care au fost plecati in strainatate si pentru care dintre acestia apar, in anexele motiunii, semnaturile scanate. Funar, care i-a acuzat de fals si uz de fals pe liderii PD, a aratat ca informatiile ii sunt necesare pentru completarea probatoriului la Parchet. (Carmen Vintila)     PNL-PNTCD-AP - Colaborare parafata in 20 de zile Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ieri, la finalul intalnirii cu reprezentantii PNTCD, ca s-a decis colaborarea dintre PNL, PNTCD si AP printr-un document politic care va fi intocmit si semnat de liderii celor trei formatiuni in cel mult 20 de zile. "Demersurile initiate luni au continuat astazi cu PNTCD. Discutiile s-au rezumat la conturarea valorilor si ideilor de dreapta. Am constatat ca, in ultima perioada, se observa o confiscare a acestor valori de catre forte care sunt de sorginte comunista si care au un mesaj demagogic si populist", a declarat Tariceanu.     INTERCEPTARI - Discutii cu sefii DIICOT si DNA Sase membri ai Comisiei parlamentare de verificare a legalitatii interceptarilor s-au intalnit ieri la Parchetul instantei supreme cu procurorul general al DNA, Daniel Morar, si cu seful DIICOT, Codrut Olaru, au informat surse judiciare. Delegatia condusa de Cristian Diaconescu a discutat despre modalitatea in care se efectueaza interceptarile. Parlamentarii Comisiei privind interceptarile vor continua ancheta la sediile Parchet, STS si Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.