Cum in ultima vreme nu a mai rupt gura targului din punct de vedere artistic, Quentin Tarantino incearca din rasputeri sa ramana in atentia cinefililor, macar cu declaratii belicoase, ori cu aparitii in public menite sa ia ochii fotografilor aflati i
Cum in ultima vreme nu a mai rupt gura targului din punct de vedere artistic, Quentin Tarantino incearca din rasputeri sa ramana in atentia cinefililor, macar cu declaratii belicoase, ori cu aparitii in public menite sa ia ochii fotografilor aflati in cautarea senzationalului. Recent, autorul celebrului a€žReservoir Dogs" a a€žcomis-o" cu seninatate, caracterizand cinematografia italiana actuala ca fiind a€ždepresiva", informeaza IMDb.com citat de Rompres.  MATURIZARE CU PROBLEME. a€žNoul val italian este depresiv. Toate filmele noi pe care le-am vazut sunt la fel. Nu vorbesc decat despre baieti care se maturizeaza, fete care se maturizeaza, cupluri care trec prin crize s.a.m.d.", a comentat americanul, dezamagit probabil ca nu vede suficiente plagi produse prin impuscare ori grenade explodand in multime, precum in productiile proprii.  Cum era de asteptat, reprezentantii fimului din peninsula au reactionat iar presa din a€žcizma" nu s-a lasat mai prejos, cotidianul a€žL`Unita" trecandu-l pe Tarantino in categoria a€žbonlavilor psihic". Mai greu de digerat pentru fostul vanzator de casete video, se va dovedi raspunsul pe care i l-a dat nimeni alta decat Sophia Loren. a€žCum isi permite Tarantino sa vorbeasca despre cinematografia italiana, cand nu stie mai nimic despre cea americana?", s-a intrebat fermecatoarea actrita, ce are la activ aproape 100 de personaje interpretate de-a lungul a peste 5 decenii de cariera in industria filmului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.