Prezent in Romania pentru lansarea filmului lui Cristian Nemescu - a€žCalifornia Dreamin`", Armand Assante a declarat ca este incantat de frumusetea Sibiului (anul acesta declarat Capitala Culturala Europeana), oras pe care l-a compar
Prezent in Romania pentru lansarea filmului lui Cristian Nemescu - a€žCalifornia Dreamin`", Armand Assante a declarat ca este incantat de frumusetea Sibiului (anul acesta declarat Capitala Culturala Europeana), oras pe care l-a comparat cu Praga, noteaza Rompres. Assante nu a pierdut ocazia de a vizita palatul Bruckenthal ce gazduieste muzeul cu acelasi nume, si asta chiar in anul in care locasul de cultura sibian si-a celebrat cea de-a 190-a aniversare.   FILM FARA FRONTIERE. Vedeta de peste ocean a avut numai cuvinte de lauda la adresa echipei de actori romani, alaturi de care a participat la productia peliculei premiate la Cannes: a€žFilmul reprezinta o metafora totala pentru importanta legii. Este nemaipomenit, si nu doar pentru Romania. Este asa cum a vrut Cristian sa fie - un film international". Intrebat despre distinctia post-mortem acordata lui Cristian Nemescu de catre presedintele Traian Basescu (Ordinul National a€žPentru Merit", in grad de Cavaler), Armand Assante nu s-a aratat surprins: a€žCristi a fost un artist special. Nu cred ca este iesit din comun sa primeasca asemenea distinctii, care ii atesteaza din nou talentul". In alta ordine de idei actorul american a marturisit ca nu are un proiect viitor pentru Romania, in prezent lucrand la un scenariu a carui poveste este legata de New York. a€žLucrul cel mai frumos din industria filmului este ca incontinuu cautam povesti. Filmul este un pasaport catre intreaga lume. Sa fii scenarist sau regizor este ca si cum ai fi casatorit de zece ani. Am un proiect acum, pe care sper sa-l pot produce in urmatorii doi ani. Este vorba despre un fapt real, petrecut in New York'', a precizat Assante, care se pregateste sa inceapa filmarile pentru un viitor film de actiune, alaturi de Russell Crowe si Denzel Washington.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.