Compania Bucur Obor din Bucuresti a consemnat in primele trei luni ale anului venituri de 5,65 milioane lei, cu circa 3% peste nivelul din aceeasi perioada a anului 2006, potrivit datelor financiare ale firmei.
Profitul net al companiei s-a pl

Compania Bucur Obor din Bucuresti a consemnat in primele trei luni ale anului venituri de 5,65 milioane lei, cu circa 3% peste nivelul din aceeasi perioada a anului 2006, potrivit datelor financiare ale firmei.
Profitul net al companiei s-a plasat la 1,17 milioane lei, in urcare cu 11% comparativ cu primul trimestru al anului trecut. Cheltuielile totale s-au afisat la 4,2 milioane lei, provenind exclusiv din activitatea de exploatare. Ponderea cea mai valoroasa in totalul veniturilor este reprezentata de veniturile din asocieri in participatiune, respectiv 46,8%, in scadere cu patru procente fata de anul 2005. Potrivit raportului trimestrial publicat pe Bursa Rasdaq, cifra de afaceri a Bucur Obor a fost de aproximativ trei milioane de lei, un nivel apropiat cu cel din primul trimestru al anului trecut. "Diminuarea ponderii veniturilor din asocierile in participatiune este un lucru pozitiv si datorita faptului ca in acelasi timp a crescut ponderea veniturilor din chirii", se arata in raportul trimestrial al companiei. Firma desfasoara o investitie de 3,7 milioane lei, in vederea inchiderii curtii interioare a complexului Bucur Obor.

Profit net de 5,3 milioane lei, anul trecut

Compania Bucur Obor a incheiat anul trecut cu un profit net de 5,3 milioane lei, in crestere cu 3,5% fata de 2005, in conditiile unei deprecieri mai accentuate a monedelor straine folosite de firma la incheierea contractelor. Veniturile totale ale firmei s-au majorat anul trecut cu 12%, pana la 23,1 milioane lei, avansul fiind influentat in special de majorarea incasarilor obtinute din chirii. Compania are in patrimoniu, pe langa complexul Bucur Obor, si alte spatii comerciale in doua imobile din Bucuresti, potrivit Mediafax. Principalul actionar al companiei este Laurentiu Postovaru, care detine 28% din capitalul social, restul titlurilor fiind detinute de Gelu Manea (16%), Broadhurst Investments (9,6%) si Amadeus Group (5,7%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.