Allianz-Tiriac Pensii Private incepe, de astazi, vanzarile pentru primul fond de pensii facultative, AZT Moderato, potrivit unui comunicat al companiei. Fondul se adreseaza celor care doresc performante ce rezulta dintr-o strategie investitionala ech
Allianz-Tiriac Pensii Private incepe, de astazi, vanzarile pentru primul fond de pensii facultative, AZT Moderato, potrivit unui comunicat al companiei. Fondul se adreseaza celor care doresc performante ce rezulta dintr-o strategie investitionala echilibrata. Firma intentioneaza sa ofere curand si alte fonduri de pensii facultative, in acest sens fiind deja depusa, spre aprobare, la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, documentatia pentru al doilea fond de pensii facultative, AZT Vivace. Allianz-Tiriac Pensii Private incepe vanzarile pentru primul fond de pensii facultative cu peste 2.200 de agenti de marketing, numarul acestora urmand sa treaca de 3.500 pana la sfarsitul lunii iunie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.