Cele doua organizatii au exemplificat cu un mesaj care continea un link spre pagina de Internet www.reporterdeocazie.ro, unde se regaseste un Protest impotriva etniei romilor. Intr-o scrisoare deschisa adresata, ieri, Administratiei Prezidentiale, ce
Cele doua organizatii au exemplificat cu un mesaj care continea un link spre pagina de Internet www.reporterdeocazie.ro, unde se regaseste un Protest impotriva etniei romilor. Intr-o scrisoare deschisa adresata, ieri, Administratiei Prezidentiale, cele doua organizatii arata ca protestul a fost postat la 24 mai si se afla si miercuri pe pagina respectiva, fiind semnat cu pseudonim. El este apreciat de autorii scrisorii drept "profund rasist, incompatibil cu principiile democratice si europene, inacceptabil intr-un stat de drept, in Europa secolului XXI".
"Apreciem faptul ca in mai putin de doua ore de la semnalul tras de noi in cadrul dezbaterii publice, mesajele continand link-uri catre pagina www.reporterdeocazie.ro au fost indepartate de pe site-ul www.basescu.ro. Cu toate acestea, in rubrica Forum a site-ului dumneavoastra sunt exprimate si alte opinii si idei care, in mod categoric, sunt rasiste", au subliniat ieri cele doua organizatii, intr-un comunicat de presa. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.