Bossul Formulei 1, Bernie Ecclestone, este de parere ca o amenda uriasa nu i-ar deranja suficient pe cei de la McLaren, solicitind, in caz ca se dovedeste ca au incalcat codul sportiv la Monaco, depunctarea sau chiar excluderea scuderiei din CM de Fo
Bossul Formulei 1, Bernie Ecclestone, este de parere ca o amenda uriasa nu i-ar deranja suficient pe cei de la McLaren, solicitind, in caz ca se dovedeste ca au incalcat codul sportiv la Monaco, depunctarea sau chiar excluderea scuderiei din CM de Formula 1. "Daca a fost vorba despre ordine de echipa, ar scapa usor doar cu o amenda. Ar putea fi chiar exclusi din campionat sau penalizati cu puncte", a spus Ecclestone pentru "Sportinglife". Federatia Internationala a ascultat in ultimele zile conversatiile dintre echipa si pilotii McLaren pe timpul cursei de la Monte Carlo, verdictul fiind asteptat in aceasta dimineata. Reamintim ca Ron Dennis a recunoscut, imediat dupa cursa de la sfirsitul saptaminii trecute, ca strategia echipei a decis cistigatorul in interiorul McLaren, asa explicindu-se chemarea lui Lewis Hamilton la boxe, desi britanicul mai avea benzina. (V.D.)

Massa se teme pentru concurenta Ferrari, pe www.cotidianul.ro/select


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.