Banii sint necesari pentru plata unui teren de 400.000 mp.

Consiliul de Administratie al SC Impact Developer&Contractor SA a decis supunerea spre dezbatere de catre Adunarea Generala a trei variante aferente majorarii de capital soci
Banii sint necesari pentru plata unui teren de 400.000 mp.

Consiliul de Administratie al SC Impact Developer&Contractor SA a decis supunerea spre dezbatere de catre Adunarea Generala a trei variante aferente majorarii de capital social ce are ca tinta colectarea echivalentului a circa 50-80 de milioane de euro.

Prima varianta vizeaza majorarea cu 235 de milioane de actiuni, la o valoare de subscriere de 0,85 lei, din care valoarea nominala este de 0,1 lei si o prima de emisiune de 0,75 lei. Cea de-a doua varianta ia in calcul majorarea cu 212 milioane de actiuni a capitalului social, la o valoare de subscriere de 1,00 lei, din care valoarea nominala este de 0,1 lei si prima de 0,9 lei. Ultima varianta vizeaza majorarea cu 200 de milioane de actiuni, la o valoare de subscriere de 1,30 lei, din care valoarea nominala este de 0,1 lei si prima de 1,2 lei.

Fondurile colectate in urma realizarii majorarii de capital urmeaza sa fie utilizate pentru completarea portofoliului actual de circa 2,6 milioane mp de terenuri, cu un teren precontractat de aproximativ 400.000 mp.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.