Centrul de Resurse pentru Societatea Civila (CRSC) a lansat saptamana aceasta http://imagine-romania.ro, un proiect de comunicare care urmareste crearea unei platforme de comunicare despre experientele pozitive cu privire la Romania. Proiectul este o
Centrul de Resurse pentru Societatea Civila (CRSC) a lansat saptamana aceasta http://imagine-romania.ro, un proiect de comunicare care urmareste crearea unei platforme de comunicare despre experientele pozitive cu privire la Romania. Proiectul este o premiera prin scopurile urmarite - cresterea coeziunii sociale si a sentimentului national - dar si prin faptul ca va recompensa cu premii pe cei care posteaza pe Internet astfel de articole. Primii vizati pentru premiile "Mandru de Romania" sunt jurnalistii, atat cei profesionisti, cat si bloggeri din tara si strainatate, dar si simpli navigatori pe Internet care au ceva pozitiv de comunicat despre Romania. Lunar, vor fi premiate mai multe articole, fotoreportaje sau filmulete publicate online, iar premiile vor consta in aparatura foto-video, dar si excursii catre destinatii interesante din Romania, sticle cu vinuri romanesti etc. (C.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.