Dezvoltatorul proiectului Planorama anunta ca termenul de realizare a proiectului va fi respectat.

Cererea de faliment introdusa impotriva firmei Yapitek, antreprenorul proiectului rezidential Planorama, nu va afecta in nici un fel e
Dezvoltatorul proiectului Planorama anunta ca termenul de realizare a proiectului va fi respectat.

Cererea de faliment introdusa impotriva firmei Yapitek, antreprenorul proiectului rezidential Planorama, nu va afecta in nici un fel executia blocurilor de locuinte. "O cerere de faliment a fost introdusa impotriva antreprenorului Yapitek, contractorul nostru, si nu impotriva proiectului Planorama, dezvoltat de Euro Habitat", se arata intr-un comunicat semnat de managerul proiectului, Haim Zemer Tov. El mai spune ca aceasta procedura nu afecteaza in nici un fel constructia ansamblului Planorama, ca pina la aceasta data nu exista nici o intirziere a lucrarilor si ca apartamentele vor fi predate la termen.

Managerul proiectului afirma ca dezvoltatorul "dispune de toate resursele financiare si de orice natura pentru finalizarea proiectului Planorama in termenul agreat cu clientii finali. Dovada fortei financiare o constituie si demararea in lunile urmatoare a altor proiecte imobiliare in Bucuresti, Ploiesti si Brasov, ce insumeaza aproape 10.000 de apartamente". Recent, si oficialii Yapitek au anuntat, potrivit MEDIAFAX, ca procedura de insolventa a fost inceputa de firma Peri Romania SRL, care cere o datorie de 462.206 lei, despre care firma de constructii spune ca nu este certa si nici nu are temei legal. De altfel, cei de la Yapitek afirma ca datoriile sint de 7,5 milioane de lei, nu de 7,5 milioane de euro si catalogheaza demersul intreprins de Peri Romania drept o "manevra oculta", in conditiile in care are in derulare contracte de constructii in valoare de 80 de milioane de euro pe piata romaneasca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.