Gigi Becali s-a plimbat cu propriul avion

Finantatorul Stelei a declarat ca a cumparat deja aeronava Stelei, un Boeing 737-300, pe care a platit 16 milioane de dolari. „Avionul e aici, e luat, trebuie sa fac doar formalitatile sa virez banii. Are doua canapele unde poti sa si dormi, Dica are acum unde sa se intinda. Am mers cu el si m-am indragostit de acest avion, n-am mai mers cu o aeronava asa de silentioasa, zici ca esti in sufragerie la cafea. La Iasi si Craiova nu pot sa merg cu el, e avion puternic, de viteza, iar aceste orase nu au pista corespunzatoare. Am facut cu el pina la Cluj 28 de minute. Avionul e ca si nou, are 9.000 de ore de zbor", a spus Becali. Urmatoarea investitie va fi un complex sportiv la Baneasa.

Ionut Badea, antrenor la FC Arges

Mijlocasul lui FC Arges, Ionut Badea, a fost numit ieri in functia de antrenor principal al echipei pitestene pentru viitorul sezon, cu drept de prelungire pe inca unul. „Este o investire neasteptata si foarte rapida. Am fost luat prin surprindere de catre conducerea clubului, fiindca nu ma asteptam sa devin antrenor atit de repede. S-ar putea sa-mi inchei cariera de fotbalist, daca nu mi se va cere sa continuu si ca jucator", a declarat fostul dinamovist.

Zece tari se bat pe Mica Bucla

Cea de-a 44-a editie a Turului ciclist al Romaniei se va desfasura, pe parcursul a opt etape, plus un prolog la Curtea de Arges, in perioada 23 iunie – 1 iulie. Pe parcursul celor 1.200 de kilometri, vor concura, alaturi de ciclistii romani, sportivi din noua tari, printre care Olanda, Grecia, Germania, Bulgaria, Turcia sau Austria. Spre deosebire de anii precedenti, punctul de maxima dificultate nu va mai fi etapa din Transfagarasan, care a fost micsorata din cauza starii proaste

a drumurilor si a zapezii. Premiul pentru invingatorul final al Turului ciclist al Romaniei va fi de 500 de euro. (F.D.)

90 de milioane de euro in 90 de minute

Formatia britanica Derby Country a reusit, in doar 90 de minute, sa bata orice record privind incasarile din drepturile tv, vinzari de bilete si sponsorizari. Gruparea din Insula a promovat in prima divizie engleza, in urma cistigarii play-off-ului contra lui West Bromwich, si si-a asigurat cistiguri in valoare de 90 de milioane de euro. In intreaga campanie din Liga Campionilor, Liverpool a primit doar 30 de milioane de euro. (F.D.)

Michel Platini redeseneaza harta fotbalului european, la www.cotidianul.ro/select Istoria ciclismului in Romania, pe www.cotidianul.ro/select