>> Doua cladiri de distributie totalizand circa 53.700 metri patrati, situate la 22 de kilometri de centrul Bucurestiului.

>> In cea de-a doua jumatate a anului va incepe constructia la inca 56.000 metri patrati de spatii de depozitare.
>> Doua cladiri de distributie totalizand circa 53.700 metri patrati, situate la 22 de kilometri de centrul Bucurestiului.

>> In cea de-a doua jumatate a anului va incepe constructia la inca 56.000 metri patrati de spatii de depozitare.

>> Parcul este deja inchiriat in proportie de 50% unor firme precum Kuehne-Nagel si Augsburg International Impex.
Cel mai mare proprietar si dezvoltator de distributie la nivel mondial, ProLogis, a deschis primul sau parc industrial din Romania. ProLogis Park Bucharest A1 este amplasat la 22 kilometri de centrul Bucurestiului, in comuna Joita (judetul Giurgiu), de-a lungul autostrazii Bucuresti-Pitesti. Centrul de distributie cuprinde doua cladiri totalizand 53.700 metri patrati, urmand sa se extinda pana la o suprafata totala de 317.000 metri patrati si 12 corpuri de cladiri. Urmatoarea faza a constructiei, constand din doua cladiri cu suprafata totala de 56.000 metri patrati, este programata pentru a doua jumatate a anului in curs.
"Situat intr-o importanta zona industriala din apropierea Capitalei, ProLogis Park Bucharest A1 este un amplasament ideal pentru companii cu nevoi de distributie la nivel local sau paneuropean, nevoi reflectate in cererea constanta primita din aceasta regiune. Dorim sa pozitionam ProLogis ca furnizor preferat de spatii de depozitare din Romania", a declarat Gary Anderson, presedinte ProLogis pentru Europa.
Mai mult de jumatate din spatiul de depozitare construit in prima faza a proiectului a fost deja inchiriat. Clientii ProLogis Park Bucharest A1 sunt in acest moment Kuehne-Nagel (10.700 metri patrati, Cargo-partener (8.000 metri patrati) si Augsburg International Impex (6.500 metri patrati). "Parcul care este deja inchiriat in proportie de 50% va juca un rol important pe piata, ajutandu-i pe clientii nostri sa-si extinda prezenta in aceasta importanta regiune, aflata in crestere economica", a precizat Michael de Jong Douglas, director general pentru Europa Centrala si de Est.
In prezent, platforma ProLogis in Europa Centrala si de Est totalizeaza peste 2,3 milioane metri patrati de spatii industriale detinute, gestionate si in dezvoltare, concentrate in piete-cheie din Polonia, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia.

OPERATIUNI
>> Clienti
ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, care desfasoara operatiuni in 103 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 28,6 milioane dolari SUA de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 40,6 milioane metri patrati in 2.525 proprietati.
Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu nevoi de distributie la scara larga.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin