PRM vrea Guvern de uniune nationala, dar nu va initia o motiune de cenzura deoarece nu detine numarul necesar de semnaturi pentru a miza pe o astfel de procedura parlamentara, ne-a declarat liderul peremist Gheorghe Funar. "Vrem un Guvern de uniune n
PRM vrea Guvern de uniune nationala, dar nu va initia o motiune de cenzura deoarece nu detine numarul necesar de semnaturi pentru a miza pe o astfel de procedura parlamentara, ne-a declarat liderul peremist Gheorghe Funar. "Vrem un Guvern de uniune nationala in care sa avem si noi o serie de reprezentanti. Este cea mai buna solutie in contextul politic actual din Romania. Actualul Cabinet a adus UDMR la guvernare. Avem nevoie de alta solutie", a sustinut fostul primar al Clujului.
El a bagatelizat avertizarile PD privitoare la elaborarea unei motiuni de cenzura. "Democratii fac galagie pe toate temele. Au idei, dar nu le duc la capat niciodata. Nu au destule semnaturi. Asteptam sa vedem ce hotaraste si Mircea Geoana. Noi nu avem suficiente semnaturi pentru a lansa o motiune de cenzura si nici nu suntem cu capul in nori dupa modelul lui Emil Boc care isi petrece foarte mult timp in avion", a conchis Funar. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.