Veniturile General Electric din portofoliul de produse cu consum eficient de energie au crescut cu 20%, anul trecut, la peste 12 mld. dolari, in timp ce valoarea comenzilor inca neacoperite a crescut la 50 mld. dolari, a anuntat compania. "Aceste ven
Veniturile General Electric din portofoliul de produse cu consum eficient de energie au crescut cu 20%, anul trecut, la peste 12 mld. dolari, in timp ce valoarea comenzilor inca neacoperite a crescut la 50 mld. dolari, a anuntat compania. "Aceste venituri si comenzi extraordinare reprezinta dublarea investitiilor noastre in tehnologii si inovatii de varf", a declarat presedintele GE, Jeff Immelt. Obiectivul pentru anul 2010 este obtinerea a 20 miliarde dolari din vanzari. GE a prezentat 11 noi produse, servicii si proiecte ecomagination, incluzand prima locomotiva hibrid din lume si programul "ecomagination Homebuilder", in combinatie cu servicii ipotecare GE care recompenseaza consumul eficient de energie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.