Anchetatorii au concluzionat ca elevul care a murit joi, dupa ce a cazut din balconul profesoarei sale, s-a sinucis.

Politistii Serviciului omoruri din Politia Capitalei i-au audiat zilele trecute pe parintii baiatului, pe profesoara si pe sotul acesteia, asupra careia a planat, la un moment dat, suspiciunea de crima. Ei nu au fost interesati de o eventuala relatie amoroasa intre profesoara Corina Vasile si fostul ei elev Bogdan Costache (ambii fiind majori), ci de a stabili daca a fost vorba de crima ori de sinucidere.

Verdictul dat a fost sinucidere, intrucit nu exista leziuni pe corpul baiatului, cu exceptia celor cauzate de impactul cu solul. Mai mult, politistii sint convinsi ca profesoara nu ar fi avut puterea fizica sa-l arunce pe Bogdan de la etajul 9.

Potrivit declaratiilor Corinei Vasile, elevul lua lectii de limba romana in particular, de o luna, pentru bacalaureat. Joi, el ar fi venit la meditatie mai devreme, cu 30 de minute inainte de ora stabilita, ceea ce ar fi deranjat-o de la masa. Raceala femeii l-ar fi suparat atit de tare pe Bogdan, incit acesta s-a aruncat de la balcon.

Dragos Robert Vasile, sotul Corinei, ne-a declarat ca stia de pasiunea lui Bogdan pentru sotia sa si a rugat-o sa-l tempereze. Desi devenise foarte insistent, ea se temea ca acesta nu va mai invata. „Ii dadea mesaje si telefoane. Stiu ca joi a venit la noi si a redeschis discutia asupra unei eventuale relatii", a mai spus Robert Vasile.