CEC cauta sefi

CEC a scos la concurs sase posturi vacante la Centrala CEC Bucuresti, pentru care candidatii pot aplica pina la 30 mai. Functiile sint de sef serviciu, director general si consilier vinzari, in departamente precum Dezvol
CEC cauta sefi

CEC a scos la concurs sase posturi vacante la Centrala CEC Bucuresti, pentru care candidatii pot aplica pina la 30 mai. Functiile sint de sef serviciu, director general si consilier vinzari, in departamente precum Dezvoltare Produse Clienti, Dezvoltarea Afacerilor sau Finantari Structurate. Cerintele minime sint studii superioare, trei ani vechime in munca si trei in activitatea financiar-bancara, minimum un an experienta in activitatea ceruta de post intr-o banca de prestigiu, cunostinte PC si de limba engleza.

Termen pentru joburile UE

Romanii care vor sa lucreze intr-o institutie UE, pe posturi permanente de bibliotecari sau documentaristi isi pot depune candidatura pina pe 7 iunie. In prezent defasurindu-se interviurile pentru cei care s-au inscris pentru domeniul comunicarii si al relatiilor publice. Potrivit unui comunicat al Euroconcurs.ro, peste 9.000 de candidati s-au inscris in vara lui 2006 in cursa pentru un post.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.