Ultimul trofeu intern adjudecat de oradeni data din 1986, cand Crisul Oradea, cu actualul antrenor Cornel Gordan in rol de golgeter sub bagheta antrenorului Ioan Alexandrescu, castiga laurii competitiei. Ieri, dupa o asteptare de doua decenii, oraden
Ultimul trofeu intern adjudecat de oradeni data din 1986, cand Crisul Oradea, cu actualul antrenor Cornel Gordan in rol de golgeter sub bagheta antrenorului Ioan Alexandrescu, castiga laurii competitiei. Ieri, dupa o asteptare de doua decenii, oradenii si-au vazut din nou visul implinit si au reintrat in posesia trofeului, castigand disputa cu principala contracandidata Dinamo, cu 6-5. Avand un avans de doua puncte inaintea fluierului de debut din intalnirea de ieri, gazduita de modernul bazin olimpic din Oradea, echipa pregatita de Gordan avea nevoie de un rezultat de egalitate pentru a intra in posesia laurilor, in vreme ce Dinamo era obligata sa castige pentru a pune mana pe tricourile de campion. Din pacate, unele decizii ale arbitrilor Iegariu si Bajenaru i-au nemultumit pe ros-albi, care au protestat atat la eliminarea definitiva din prima repriza a fundasului Musat, cat si la eliminarea internationalului Edi Andrei la inceputul reprizei a treia. Fara cei doi jucatori de baza, Dinamo a incercat fara succes sa faca fata bataliei din apa, oradenii reusind in cele din urma sa termine in avantaj, gratie portarului Kuna, fost campion mondial cu Ungaria, dar si a internationalilor Dunca si R. Georgescu. Prezent la meciuri, antrenorul Nationalei, Vlad Hagiu, a inmanat diplomele si trofeele traditionale, la festivitatea de premiere fiind anuntat ca golgeter tanarul Tiberiu Negrean, fiul presedintelui clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Muresan, reusind sa adune in cont 84 de goluri. Totodata, echipa Rapid a primit trofeul Fair-Play, iar Cornel Gordan a fost desemnat cel mai bun tehnician al sezonului. Iata si rezultatele ultimului turneu, in urma carora CSM Leonardo Oradea a castigat campionatul, cu 56 de puncte, fiind urmata de Dinamo, cu 52 de puncte: Dinamo - Rapid 7-6, CSM Oradea - Steaua 11-8, CSM Oradea - Rapid 9-9, Steaua - Dinamo 13-8, Steaua - Rapid 12-14.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.