Romtelecom a lansat un nou tip de abonament, denumit Confort Nelimitat, prin intermediul caruia clientii companiei vor putea efectua un numar nelimitat de convorbiri la un pret de 11,2 euro pe luna(37 lei) fara TVA, a anuntat Yorgos Ioannidis, direct
Romtelecom a lansat un nou tip de abonament, denumit Confort Nelimitat, prin intermediul caruia clientii companiei vor putea efectua un numar nelimitat de convorbiri la un pret de 11,2 euro pe luna(37 lei) fara TVA, a anuntat Yorgos Ioannidis, directorul general Romtelecom. Cei care vor opta pentru noul tip de abonament vor beneficia si de o reducere de 33% pentru apeluri catre numere de telefonie mobila din Romania, tariful ajungand astfel la 9 eurocenti/minut.
Totodata, Romtelecom a hotarat sa includa extrabeneficii si pentru celelalte tipuri de abonament, cum ar fi convorbiri gratuite nelimitate in afara orelor de varf pentru Confort 50 si Confort 200 sau tarife reduse pentru apeluri efectuate in reteaua Romtelecom(Confort Standard). Compania cu actionariat majoritar elen a hotarat si diminuarea valorii abonamentului social destinat pensionarilor de la 4,9 euro la 3,9 euro. Oferta este destinata pensionarilor cu un venit lunar de sub 180 lei. 50% reducere a tarifelor pentru internet pentru 10 saptamani.
O alta noutate Romtelecom anuntata de directorul sau general este si ca incepand cu jumatatea lunii iunie tarifele pentru conexiune la internet in banda larga vor inregistra o diminuare cu 50%, promotia urmand a se desfasura pana la sfarsitul lunii august. Astfel, cel mai mic abonament la internet va costa 7,5 euro(viteza de download de 512 kbs), iar cel mai scump abonament devine Click Net Business 4 Mbps, care va costa 39,5 euro pe luna.
La inceputul lunii iulie, valoarea abonamentelor la Internet va fi aliniata noilor reduceri tarifare pentru toti clientii Click Net existenti.
Potrivit Romtelecom, noile tarife si beneficii vor fi, de asemenea, aplicate si clientilor care utilizeaza pachete combinate(telefonie si internet) si se traduce prin economii de pana la 17,7 euro pe luna. Reducerile tarifare anuntate de Romtelecom sunt urmare a noii strategii a companiei care vrea sa fie mult mai atenta la dorintele clientului. "Suntem acum capabili, din punct de vedere financiar, sa le oferim clientilor nostri mai multa valoare pentru banii pe care ii aloca utilizarii serviciilor noastre...Aceasta este misiunea proiectului Clientul pe locul 1", precizat Ioannidis. Acesta a mai tinut sa anunte ca pana la sfarsitul acestui an clientul va plati o factura unica pentru televiziune, telefonie si internet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.