Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ofera spre vanzare, prin licitatie cu strigare, 19.041 actiuni ale Societatii Comerciale UCM Resita S.A., al carei obiect principal de activitate este fabricarea de motoare si turbine (cu exc
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ofera spre vanzare, prin licitatie cu strigare, 19.041 actiuni ale Societatii Comerciale UCM Resita S.A., al carei obiect principal de activitate este fabricarea de motoare si turbine (cu exceptia motoarelor pentru avioane, autovehicole si motociclete). In afara celor 0,02% dintre titluri, detinute de AVAS, actionariatul este format din INET AG (96,38%), ASUCM Resita (0,70 %), SIF Banat-Crisana (1,17 %), SIF Oltenia (1,09 %), BROADHURST INVEST. Ltd (0,04%) si altii (0,58%). Valoarea nominala a unei actiuni este de 0,10 lei, pretul de pornire al licitatiei este de 0,68 lei/actiune, iar valoarea de oferta a pachetului de actiuni scos la vanzare este de 12.947,88 lei.
Fisa de prezentare a UCM Resita poate fi procurata incepand cu data de astazi, deschiderea plicurilor cu documentele de participare urmand sa se faca in prezenta tuturor ofertantilor la data de 11 iunie. Pentru participarea la licitatie, ofertantii trebuie sa depuna, in plic sigilat, si o declaratie pe proprie raspundere, autentificata, in care sa se specifice toti principalii furnizori de resurse energetice si apa ai ofertantului si din care sa rezulte ca nu beneficiaza de inlesniri la plata obligatiilor catre furnizorii de resurse energetice si apa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.