David Beckham, vrea sa isi tatueze pe cap o imagine cu Sfantul Gheorghe si un dragon, insa sotia sa, Victoria, crede ca exagereaza si incearca sa il convinga sa renunte la idee, informeaza The People. Beckham are inca noua tatuaje pe corp.

David Beckham, vrea sa isi tatueze pe cap o imagine cu Sfantul Gheorghe si un dragon, insa sotia sa, Victoria, crede ca exagereaza si incearca sa il convinga sa renunte la idee, informeaza The People. Beckham are inca noua tatuaje pe corp. CAPOS. Chiar daca David isi doreste cele doua tatuaje, Victoria Beckham se impotriveste din toate puterile si incearca sa-l convinga sa renunte. A purtat discutii inclusiv cu artistul Louis Molloy, autorul celorlalte tatuaje ale fotbalistului, pe care l-a rugat sa il convinga pe internationalul englez sa renunte. Beckham este insa hotarat sa isi faca tatuajul inainte de a debuta la Los Angeles Galaxy. "David vrea dragonul, dar eu l-am avertizat ca ar fi prea mult. Si Victoria i-a spus sa nu o faca", a declarat Molloy."David nu va renunta. Victoria este innebunita. Nu vrea deloc, dar David doreste sa plece in SUA cu un nou desen pe corp. Este foarte mandru ca este englez si vrea sa le arate acest lucru fanilor americani", a explicat un prieten al cuplului.Tatuajul va incepe pe ceafa, va fi continuat pe partea din spate a capului si se va termina pe crestet. Va fi vizibil, pentru ca Beckham are parul scurt.  David Beckham are deja noua tatuaje, intre care se numara o cruce inaripata, nori, ingeri si numele sotiei, dar si cele ale primilor doi fii ai lor, Romeo si Brooklyn.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.