Cea de a treia editie a evenimentului "Porti deschise" la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti se desfasoara azi (de la orele 11.00 pana dimineata devreme, a doua zi) sub motto-ul "On air". Inaugurarea oficiala a Simpozionului de Arte Vizual
Cea de a treia editie a evenimentului "Porti deschise" la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti se desfasoara azi (de la orele 11.00 pana dimineata devreme, a doua zi) sub motto-ul "On air". Inaugurarea oficiala a Simpozionului de Arte Vizuale (cea de a doua titulatura a evenimentului) o va face conf. univ. dr. Ruxandra Demetrescu, rectorul UNA, in prezenta invitatilor speciali acad. Neagu Djuvara si Catalin Deaconescu, subprefectul Capitalei, azi la orele 14.00. Pe parcursul zilei (si al noptii) vor avea loc proiectii, prezentari de moda, happening-uri, demonstratii de tehnici, pictura, grafica si sculptura. "Portile deschise" inglobeaza, de la orele 19.00, si proiectul Noaptea alba a Galeriilor, la care UNAgaleria (spatiul expozitional al UNA) a aderat. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.