Bucuresti
Vremea va fi deosebit de calda si in general instabila. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima de 16-17 grade.
In tara
Vremea va fi deosebit de calda si in general instabila. Indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si izolat grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 20 de grade.
La munte
Sambata
Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare, iar dupa-amiaza si la inceputul noptii vor fi averse si descarcari electrice. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
Duminica
Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va prezenta innorari, vor fi averse, descarcari electrice, conditii de grindina indeosebi in Carpatii Occidentali si Meridionali. Vantul va prezenta intensificari temporare, mai ales in timpul ploilor. Regimul termic se va mentine ridicat, iar temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.