ĄPovestirile de noapte" de pe Acasa TV incep sa semene cu ĄPovestirile" de zi.

Ma refer la ĄPovestirile" alea de zi in care tata Marghiolita din nu stiu ce sat al Romaniei o acuza pe tata Frusina ca a luat barbatii tuturor doamnelor din respectiva zona rurala, le-a minjit poarta cu rahat si le-a aruncat pisici moarte in curte. Luni seara, la numitele ĄPovestiri de noapte", sub ochii infometati de audienta ai lui Cabral, avea loc un scandal asemanator, doar ca protagonistii erau din Bucuresti, chiar din oras si din showbiz, chiar de la periferia lui. Unul dintre combatanti era Costin Marculescu, baiatul ala care a tot facut afaceri falimentare cu agentii de manechine si s-a consacrat, acum vreo doi ani, la OTV, ca posesor al unui coeficient de inteligenta compus din doar doua cifre (86 parca). Celalalt combatant era o tipa cu parul lung, argintiu si impletit in codite, de care n-am auzit in viata mea. Schimbul de acuze dintre cei doi era legat in principal de bani, evaziuni fiscale si alte d-astea. In plus, Marculescu mai era acuzat si de niste violuri si de faptul ca are un IQ mic. Meciul s-a terminat in coada de peste, pe fondul promisiunii lui Cabral ca ii vom regasi pe domnul cu 86 si pe doamna cu par argintiu in emisiunea de-a doua zi. A doua zi, adica marti. Cind, ca sa elimin orice risc de a ma reintilni cu cei doi, eu, personal, am scos televizorul din priza, mi-am incuiat casa si i-am dat cheia spre pastrare unui prieten cu muschi, pe care stiu sigur ca n-o sa am curajul sa-l enervez.

Cica diseara, la Ziua Judecatii a lui Dan Negru, fetele cuminti care vor sa se marite vor incerca sa cucereasca publicul.

Din cite am vazut in promo, fetele cuminti sint niste dolofane imbracate in furouri, care danseaza lasciv. Ceva imi spune ca nu vor reusi sa se marite, dar ca vor reusi pe deplin sa se faca de ris.